Vakantieopvang €17,50 - bij een verblijf vanaf 14 dagen €15,75 (10% korting)
De prijzen zijn o.b.v. het meenemen van eigen brokken. Wij kunnen ook vers vlees geven (Tammenga) tijdens het verblijf, hiervoor berekenen wij €4,50 per kilo, dit kunt u aangeven op het reserveringsformulier. Op nationale feestdagen berekenen we €5,- extra p.d. Ophalen na sluitingstijd (alleen in overleg) + €5,-

Privé opvang €75,- per dag, per roedel 
Het is mogelijk om uw roedel bij ons onder te brengen, ze hebben dan het verblijf en de speelweide privé. Er komen geen andere honden bij jouw honden. De kosten hiervoor zijn € 75,- per dag tot een maximum van 5 honden. Indien u meer honden heeft kunt u even contact met ons opnemen. De honden moeten wel bij elkaar kunnen verblijven, intacte reuen welkom. Alleen mogelijk buiten de schoolvakanties.

Pups ( tot 6 maanden) € 20,- per dag
Pups zijn ook welkom vanaf 12 weken, mits zij de volledige basisenting hebben gehad. Omdat pups meer moeten rusten en we hier veel meer mee bezig en hanteren wij een ander tarief.

Hond gewassen ophalen € 25,-

Training (gedrag/show)
Wil je de lichaamstaal van je hond beter leren begrijpen, loop je ergens tegen aan met je hond of wil je hulp bij het showen van je hond? Het is mogelijk privé lessen bij ons te volgen, eventueel kunnen we ook op locatie komen. Het is ook mogelijk om je (jonge) hond verder te socialiseren of trainen tijdens de vakantieopvang. We trainen op een positieve manier. Voor meer info kun je contact opnemen. Tarief is afhankelijk van de wensen. Vanaf het najaar zullen we ook groepslessen aanbieden.